Bányai István
(Megyei tisztségviselő)

„Tisztelettel emlékezni múltunkra, nyitott szemmel járni a jelenben és harcolni a jövőért”

1985. augusztus 10-én születtem Kisvárdán. Középfokú tanulmányaimat a kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Szakközép-és Szakiskola közlekedés szakán kezdtem meg, majd ugyanitt bútorasztalos szakmát szereztem. Mindemellett kereskedő-vállalkozó végzettséggel rendelkezem, mely területen már több mint 10 éve dolgozom.
Vidéki emberként mindig is fontos volt számomra hagyományaink ápolása, a magyarság értékeinek, kultúrájának megőrzése. Ezeknek köszönhetően keltette fel érdeklődésemet az egyetlen nemzeti, konzervatív párt, a Jobbik munkássága és értékrendje. Szívemen viselem a magyar ifjúság érdekeit és jövőjét, melyért tevőlegesen is szerettem volna munkálkodni, így helyi és környékbeli fiatalokkal közösen 2013 decemberében megalakítottuk a Jobbik Kisvárdai Ifjúsági Tagozatát. Két évig töltöttem be a helyi szervezet elnöki tisztségét, majd a megye 3. számú választókerületében szervezői feladatokat vállaltam. Az anyapárt tagságához 2015-ben csatlakoztam, majd még ebben az évben az Ifjúsági Tagozat megyei elnökévé neveztek ki, mely posztot azóta is betöltöm. Mára már egy rendkívül összetartó és elkötelezett fiatalos csapatot tudhatok magam mellett, akikkel közösen dolgozunk a hazai fiatalság szebb jövőjéért.

Amiért küzd

"Egy olyan élhető országért, ahol nincsenek kilátástalan helyzetbe és ezáltal menekülésre kényszerítve a magyar vidék fiataljai, ahol biztosítva vannak számukra azok a lehetőségek, amelyek által tervezhetővé válik a jövőjük. Egy olyan országért, ahol az ifjúság büszkén tekint dicső nagyjaira, nemzetének értékeire, ezeket szem előtt tartva tettvággyal, elkötelezve dolgozhatnak a mindennapokban saját és hazájuk jövőjéért."

Amit elítél

"hatalommal való visszaélés, értékrombolás, pénzközpontúság"

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya