Galambos István
(Önkormányzati képviselőink)

"Kit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének - nem derék ember!" /Széchenyi/

Galambos István a Jobbik Magyarországért Mozgalom Ifjúság Tagozatának Veszprém megyei szervezője. Általános iskolai tanulmányait először Városlődön, majd Ajkán végezte. Érettségi vizsgát Pápán tett, a Petőfi Sándor Gimnáziumban, majd innen sikeresen felvételizett a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karára, ahol történelem szakon szerzett oklevelet.
2008 óta segíti a Jobbik munkáját, majd 2009. február 21-én, a Jobbik 300., Városlődi szervezetének megalakításával hivatalosan is szervezeti tagja lett a mozgalomnak. Az EP választások idején belekóstolt az igazán kemény kampánymunka világába, és saját elvárásaikat is túlszárnyalva kiváló eredményt értek el a Dunántúlon. A választásokat követően az elsőként Veszprém megyében megjelenő választókerületi szervezői rendszer tagja lett, mint az Ajka központú, 1. számú választókerület szervezője. 2009 szeptemberében a párt megyei választmánya megyei alelnökké választotta, amely tisztséget azóta is betölti, mint sajtókapcsolatokért és kommunikációért felelős alelnök. 2010 és 2014 között Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő asszisztenseként dolgozott. A mozgalom várpalotai elnöke, önkormányzati képviselője. Képviselőként kiemelten fontosnak tartja az új munkahelyek létrejöttét, a városrészek kiegyensúlyozott fejlesztését, az egészségügyi ellátás színvonalának javítását, a Városőrség felállítását, valamint a fiatalok helyben tartását.

Amiért küzd

"Szeretné, ha Kiss Ernő aradi vértanú utolsó mondata megvalósulna: Istenem, az újkor ifjúsága egész ember lesz-e? Árpádok dicső szentjei virrasszatok a magyar ifjúság felett, hogy Krisztusé legyen a szívük és a hazáé az életük."

Amit elítél

"Elítéli a nemtörődömséget, a nagyképűséget. Rendkívüli fájdalommal éli meg, ha valaki elítélően, lekicsinylően, vagy remény nélkül beszél a magyar nemzetről és Magyarországról."

Kedvencei

Marhapörkölt túrós csuszával Hungarica Avatar Sven Hassel BarantaPrónay Pál

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya