Kelemen István
(Megyei tisztségviselő)

1997. január 20-án születtem Csíkszeredában. 2016-ban érettségiztem szülővárosomban, a Márton Áron Főgimnázium Társadalomtudományok szakán, ez év szeptemberétől pedig a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának politológia szakos hallgatója vagyok.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Csíkszeredai Alapszervezetéhez 16 éves koromban csatlakoztam 2014-ben és szülővárosomban segítettem a Jobbik határokon átívelő választási kampányát. 2016 szeptemberében nyertem felvételt a Jobbik Ifjúsági Tagozat Szegedi szervezetébe, 2017. májusa óta a Jobbik IT Csongrád megyei elnöki tisztségét látom el.

Amiért küzd

"„A hazaszeretet ott kezdődik, amikor egymást szeretik azok, akik egy hazában élnek. De ezt olyan nehezen értik meg az emberek.” (Wass Albert) Bár- sajnos- lassan egy évszázada nem élünk egy hazában,nem közösek a határaink, nemzetünk összetartozása mégis minden vitán felül áll. Véleményem szerint egy XXI. századi párt ifjúsági tagozatának elsődleges feladata, a fiatalság átvezetése ebbe az új évszázadba. Valóban történt előre lépés nemzeti felfogásunkban az elmúlt 2-3 évtizedben, de úgy a fiatalokban, mint az idősebb korosztályban is él még a kommunista nemzetellenes örökség. Legfontosabb feladatomnak tekintem a Jobbiknak- mint nemzeti pártnak- azon munkájának segítését, mely a magyar-magyar viszony elmélyítésén, szorosabb barátság, összetartozás-tudat kialakításán dolgozik, hiszen „együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség” ."

Amit elítél

"A baloldali politikai ideológiák és ezekre épülő pártok nemzeti öntudatunk elsorvasztására, ellehetetlenítésére irányuló destruktív tevékenységet."

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya