Kiriák Klaudia Katalin
(Országos tisztségviselő)

„ A pozíció nem hatalom, hanem felelősség.”

1989. december 1-jén születtem Angyalföldön. Középfokú végzettségem a kerületi Károlyi Mihály Fővárosi Gyakorló Szakközépiskola és Gimnázium angol nyelvi előkészítő osztályán szereztem, majd felvételt nyertem az ELTE-TÁTK nemzetközi tanulmányok szakára, ahol 2009-ben diplomáztam. Felsőfokú tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán folytattam, ahol nemzetközi igazgatásszervezőként végeztem, jelenleg pedig szociálpedagógiát hallgatok. Mindezek mellett fényképész végzettséggel rendelkezem. 2014 óta képviselői asszisztens munkakörben dolgozom a Magyar Országgyűlésnél.
Családomban a nemzeti, konzervatív értékrend mindig is kiemelkedő helyet foglalt el, többen aktív politikai tevékenységet folytattak településük és így a haza szolgálatában. Már korán, gyermekkorban is érdeklődtem a politika, a közélet iránt és szerettem volna aktívan szerepet vállalni nemzetünk sorsának jobbra fordításában. Ebből kifolyólag részt vettem a 2004-es Országos Diákparlamenten általános iskolám diák-önkormányzati elnökeként, a későbbiekben pedig középfokú tanulmányaim alatt is aktív szerepet vállaltam a közösségi életben. A Jobbik Ifjúsági Tagozatához 2013 februárjában csatlakoztam, a XIII. kerületi tagszervezetünk alapítójaként, ahol három évig töltöttem be az elnöki tisztséget. Később választókerületi szervezőként tevékenykedtem fővárosunkban, majd 2015 márciusától országos alelnökként és az IT budapesti vezetőjeként folytatom munkásságom. Kiemelten fontosnak tartom a közösségépítést, hiszen úgy vélem a Jobbik Ifjúsági Tagozat sikerének kulcsa abban rejlik, hogy egy összetartó, bajtársi közösséget rejt magában.

Amiért küzd

"Azért, hogy visszaadjuk az emberek politikába vetett hitét, melyet csak annak megtisztításával, az egyéni, kizsákmányoló érdekektől való megszabadításával érhetünk el, hogy újra eredeti funkcióját tölthesse be, a népképviseletet. Azért, hogy a mai magyar fiatalság kilátástalan helyzetét megszűntethessük, hogy egy élhető Magyarországon tervezhessék életüket, lehessen jövőképük. Azért, hogy a modern világ értékpusztító elvtelensége ellensúlyozva legyen, pozitív példaképek, értékek motiváljanak minket a jobb emberré válásra. "

Amit elítél

"érdem helyett érdekközpontúság, „kisember” énkép és annak sulykolása, igazságtalanság, hataloméhség"

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya