Kopcsjak Tamás
(Országos tisztségviselő)

1988. augusztus 3-án született Szarvason. 1995-tól a szarvasi Szlovák Általános Iskolában tanult. 2003-ban felvételt nyert a mezőberényi Petőfi Sándor Gimnáziumba. 2008-ban tanulmányait az Óbudai Egyetemen folytatta, ahol jelenleg is tanul, had- és biztonságtechnikai mérnöki szakon. Szlovák és angol középfokú nyelvvizsgát szerzett tanulmányai során.
2010-ben csatlakozott a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz, de már korábban is segítette a párt munkáját. A választáson önkormányzati képviselőjelölt volt és 21,03%-kal a második helyen végezett. Jelenleg a szarvasi Jobbik IT elnöke és a Jobbik Ifjúsági Tagozat Gazdasági Igazgatója.

Amiért küzd

"Magyarország a magyaroké! Célom, hogy olyan Magyarország épülhessen fel, ahol a magyar emberek érdeke és megbecsülése minden és mindenki felett áll. Azok az emberek élvezhessék az állam védelmét és az általa biztosított jogokat, akik a történelem során mindenkor egyetlen és szeretett Hazájuknak tartották a Kárpát-medencét. Akik minden vészterhes időszakban kitartottak, akik közül sokan az életüket is készek voltak áldozni. Magyarországot a magyar emberek tették naggyá, és építették fel újra és újra, ők áldozták vérüket és verítéküket, ha kellett. Úgy gondolom, majd ha ezeknek az embereknek sikerül biztosítani rendes megélhetést, biztos hátteret, megbecsülést és jogérvényesítést, akkor, és csak akkor lehetőségünk lesz foglalkozni azokkal a csoportokkal, akik Magyarországra maximum, mint lakóhelyükre gondolnak és akik általában amint süllyed a hajó, továbbállnak. "

Amit elítél

"Az új honfoglaló, kizsákmányoló nagytőkéseket, akik gátlástalanul kiszipolyozzák az országot. Akik a magyar emberekre rabszolgaként tekintenek és jóformán éhbérért termeltetik ki velük azt a hatalmas profitot, melyet aztán az országból kivisznek "saját" hazájukba. Akik mindent akarnak, de semmit sem adnak. Ezek a multicégek adókedvezményeket kapnak, rájuk nem vonatkoznak a munkaügyi előírások, nekik nem kell szem előtt tartaniuk semmiféle környezetvédelmi előírást, de ugyanakkor eszükben sincs jót tenni azokkal az emberekkel és azzal a nemzettel, amelynek hatalmas vagyonukat köszönhetik. "

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya