Koskár István
(Megyei tisztségviselő)

Wass Albert: „Fél világot is bejárhatod, más ember földjén testvértelen leszel, s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot, ha nemzetedről megfeledkezel.”

1993.07.20-án születtem, Kecskeméten. 2012-ben érettségiztem egy Kereskedelmi Szakközépiskolában, majd itt szereztem Logisztikai ügyintéző végzettséget technikumon. Jelenleg a kecskeméti egyetemen tanulok mérnök logisztikus szakirányon.
2011-ben alapító tagja voltam a Kecskeméti Ifjúsági Tagozatnak, későbbiekben elnöke. 2014-ben indultam Kecskeméten az önkormányzati választásokon. Mindig is foglalkoztatott nemzetünk érdeke, ezért is csatlakoztam ehhez a közösséghez. Jelenleg a felnőtt szervezet alelnöke vagyok és választókerületi szervező.

Amiért küzd

"Fontosnak tartom Hazám gazdasági és kulturális fellendülését és küzdök a fiatalok érdekeiért és itthon maradásáért. Napjainkban hatalmas problémát jelent az elvándorlás, legfőbb céljaim egyike ennek megoldása. Ifjúsági szervezetünket éppen ezért hoztuk létre, hogy a fiatalok érdekeit szolgáljuk és együtt teremtsük meg a Szebb Jövőt!"

Amit elítél

"Elítélem a deviáns viselkedést, a megfontolatlan cselekedeteket és Hazánk megtagadását!"

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya