Miháldinecz Gábor
(Önkormányzati képviselőink)

Ha valaki egy magyar közösségben szocializálódik, akkor kulturális, nemzeti identitása magyar lesz. Egyszerűen azért, mert a mi nyelvünk lesz az anyanyelve, a történelemórákon a mi győzelmeinket és vereségeinket fogja megtanulni, s majd tudja, hogy a hagyomány szerint a Nemzeti Múzeum sok-sok lépcsőjén miért szaladt fel Petőfi Sándor elszavalni a Nemzeti dalt. (...) Itt nőttünk fel, itt éltük át első fontos élményeinket, itt rögződött bennünk egyes ételek íze, a balatoni nyár színei. Érzelmekkel telítve csak mi, magyarok vagyunk képesek ezeket az élményeket felidézni magunkban.” /Horányi Katalin/

Miháldinecz Gábor Kaposváron született, végzettségét tekintve okleveles gépipari mérnökasszisztens, de elvégezte a Pécsi Tudományegyetem történelem szakát is.
Elkötelezett kaposvári lokálpatriótaként kutatta a város környéki népmozgásokat, melynek aktualitását ma az a félmillió magyar adja, akik a munkanélküliség elől Nyugat-Európába menekültek. Ebből is adódik, hogy képviselőként legfontosabb feladatának a munkahelyteremtést és ezen felül a fiatalok itthon tartását tekinti. Szerinte ezt csak a Jobbik programján keresztül lehet megvalósítani. A mozgalomnak 2011-től tagja, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának kaposvári ifjúságpolitika alakítója.

Amiért küzd

"Egy olyan szebb jövőért küzdök, ahol magyar emberek együtt egyetértve harcolnak Magyarországért és kiállnak a közös igaz múltjukért, szembeszállva minden olyan politikai erővel, akik nem ezeket az értékeket hangoztatják."

Amit elítél

"A hazugság, mellyel évtizedek óta vakítják a magyar embereket, kezdve a hamis, elavult történetírásunkkal."

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya