Molnár Szabolcs
(Önkormányzati képviselőink)

"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány." Sokféleképp lehet értelmezni, nekem azt jelenti, ne rágódjak a rossz döntéseimen, változtatni nem tudok, ne aggódjak a jövőn, mert csak idegeskednék, a jelen az, ami adott arra, hogy tegyek valamit, ami jobbá teszi az életem. "Minden nap egy új nap, minden nap egy új pillanat" Minden pillanatban megkapjuk az esélyt arra, hogy jobbat tegyünk.

1987. augusztus 25-én született Komlón. Keresztyén magyar ember. Az általános iskolát a Berzencei Kavulák János általános és Zene iskolában végezte el 2002-ben, majd a Csurgói Csokonai Vitéz Mihály református gimnáziumban érettségizett 2006-ban.
Több szakmát is tanult és képezte magát az évek folyamán, így Személy-és Vagyonőr 2004-ben, Pályázatíró és projektmenedzser 2008-ban, valamint 2010-ben Személyi edzőként kitűnő eredménnyel végezte el tanulmányait. 2012-ben a Pécsi Tudományegyetemre nyert felvételt testnevelés - történelem szakon.

Amiért küzd

"Szeretném, ha a gyerekeim jobb országban élhetnének, mint amiben én jelenleg élek. Örülnék, ha Magyarország visszanyerné azt a dicsőségét, ami az elmúlt századok során kijárt neki. "

Amit elítél

"A hazugság! "Az igazság valamilyen úton módon mindig kiderül."

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya