Nagy János
(Önkormányzati képviselőink)

„Egy bölcs tanács: Kérdezd meg magad minden reggel és válassz, hogy mi akarsz lenni szóval és tettel: nemzeted dicsősége, vagy nemzeted szégyene!” /ismeretlen szerző/

1990. augusztus 29-én született Karcagon. 2009-ben a karcagi Gábor Áron Gimnáziumban érettségizett, majd a Debreceni Egyetemen szerzett diplomát gazdálkodás és menedzsment szakon. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem közgazdálkodás és közpolitika szakos hallgatója.
Már fiatal korában érdekelte a politika, ennek eredményeképpen 2009-ben csatlakozott a Jobbikhoz és jelenleg a karcagi szervezet alelnöke. Részt vett a Jobbik második gyakornoki programjában, ahol Z.Kárpát Dániel képviselő munkáját segítette. Fiatal kora ellenére már a 2010-es önkormányzati választásokon is indult. 2014 őszén az önkormányzati választáson Karcag városának jobbikos polgármesterjelöltje. Szép eredményt ért el mind egyéni körzetében, mind a polgármesteri címért vívott harcban. 2014 októbere óta önkormányzati képviselő Karcagon.

Amiért küzd

"Az irány: ráébreszteni a világot arra, hogy mi történt velünk, és ráébreszteni a magyarokat arra, hogy nekünk kötelességünk van. /Wass Albert/"

Amit elítél

"A világban egyre inkább eluralkodó igazságtalanságot és önzőséget."

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya