Radics Tivadar
(Önkormányzati képviselőink)

1992. szeptember 24-én született Kecskeméten. Érettségijét a Kocsis Pál Középiskolában szerezte, majd a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karára nyert felvételt, ahol most végzős hallgató. Tizenhat éves kora óta a Jobbik tagja, 2011 áprilisától a Jobbik Kecskeméti Ifjúsági Tagozat elnöke, majd 2014 szeptemberétől a Jobbik Kecskeméti Alapszervezet elnöke.
A felnőtt szervezetben betöltött feladatai mellett, Bács-Kiskun megye 2-es számú választókerületében: Kecskemét, Ballószög, Helvécia, Városföld, Szentkirály, Tiszakécske településeken szervezi az IT-ét. A 2014-es őszi helyhatósági választások eredményeképp, másodmagával Kecskemét jobbikos önkormányzati képviselője lett.

Amiért küzd

"Idealista vagyok, tehát egy messzemenőkig biztonságos, gazdaságilag gyarapodó, munkalehetőségekben sokrétű, kulturális életében pezsgő Magyarország víziója él bennem, ahol minden magyar egy hazában élhet. A megvalósításhoz sok küldetéstudattal rendelkező fiatalra van szükség, akik magukénak érzik hazánk problémáit. Egy „aranybányán” csücsülünk a gyönyörű Kárpát-medencében, mégsem élünk úgy, ahogy szeretnénk. Első és legfontosabb dolgunk, hogy erre minél több embert ráébresszünk. Végzős tanítóképzős hallgatóként meggyőződésem, hogy társadalmunk problémáit rendkívüli mértékben meghatározza az oktatás és kultúrpolitika. Ha a gyermekeket dolgos, büszke, igazságkereső, hazaszerető felnőtté nevelnék szüleik és a társadalom, megszűnne hazánk problémáinak nagy része. Ennek megvalósulása érdekében dolgozom!"

Amit elítél

"Azokat az embereket, akik csak panaszkodni képesek, közös ügyeinkért viszont semmit nem tesznek, mivel úgy vélem, mindenki a maga szintjén, a maga képességeihez mérten képes tenni egy szebb jövőért!"

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya