Szabó Balázs
(Önkormányzati képviselőink)

„Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derűl!” - Huszt

Kalocsai születésű. A Tomori Pál Főiskolán végezte tanulmányait gazdálkodási és menedzsment szakon. Élete nagy részét a sport, azon belül a kézilabda tölti ki, amit hivatásszerűen is űzött. A Jobbikon belül is az ifjúságért, a közösségekért és a sportért dolgozik.
Kezdetek óta nemzeti érzelmű, jobboldali identitású fiatal. A világról alkotott értékrendje és szemléletmódja, valamint nemzettudata a középiskolai diákévei alatt forrott ki teljesen. A 2006-os események után tudatosult benne valójában, hogy kik képviselik igazán a nemzeti értékeket hazánkban. Közelebbi kapcsolatba a Jobbikkal az EP választások előtt került, majd 2010 őszén képviselőjelöltként indult az önkormányzati választásokon. 2011 márciusában választották meg a Jobbik Ifjúsági Tagozat Bács-Kiskun megyei szervezőjévé. Részt vett a Jobbik I. gyakornoki programjában, Szilágyi György országgyűlési képviselő mellett. Tagja a Jobbik Ifjúságpolitikai Kabintejének és a Sportkabinetnek is.

Amiért küzd

"Szeretném, ha a magyar nemzet újra egységes lenne, a gúnyhatároktól függetlenül. A mai fiatalokon nagyon nagy a felelősség, hiszen nagyon sok múlik rajtuk. Nem véletlenül mondta Pongrátz Gergely azon szavait, miszerint „… a fiataloké a jövő!” Hiszem, hogy a mai fiatalok aktív közreműködésével a magyar Nemzet újra egységes közösséggé tud majd válni. Hiszem, hogy újra a magyar tradicionális, hagyományos értékek válhatnak a mindennapokat meghatározó tényezővé. Hiszem, hogy eljön az idő, mikor a magyar fiataloknak nem kell külföldre távozniuk a boldogulásukért, hogy itthon maradva is tisztességes egzisztenciát, békés otthont és családot tudnak majd teremteni. Hiszem, hogy megmenthetjük a megmaradt földeinket, vizeinket és visszaszerezhetjük a Hazánkat."

Amit elítél

""

Kedvencei

Kárpátia Romantikus Erőszak Ismerős Arcok Ossian KézilabdaCsülök pékné módra rosé hosszúlépés Sose halunk meg A rettenthetetlen Angyalbőrbe

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya