Völgyi Péter
(Országos tisztségviselő)

„A szellemvilágban nincsenek nagy országok és kis országok, ott nincsenek országhatárok. Minden ország akkora, amennyivel hozzájárul az emberi haladáshoz, teljesen függetlenül attól, hogy a térképen mekkora terület jelöli a helyét a világban.” – Szent-Györgyi Albert

1988. december 19-én születtem Szombathelyen. 2007-ben érettségiztem egy Kereskedelmi és Vendéglátói Szakközépiskolában Szombathelyen, majd ugyanitt külkereskedelmi üzletkötő OKJ képzést végeztem. Főiskolai tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Főiskolán végeztem, ahol nemzetközi gazdálkodást tanultam angol nyelven. Diplomámat 2014-ben szereztem meg.
2013-ban ismerkedtem meg a Jobbikkal, amikor is részt vettem a párt gyakornoki programjában. 2014 májusától Bana Tibor országgyűlési képviselő asszisztenseként dolgozom, ugyanezen év őszétől beléptem a pártba is, majd 2015 februárjában az Ifjúsági Tagozatba is, amikor megalakítottam annak józsefvárosi szervezetét. 2015 nyarától az ifjúsági szervezet egyik budapesti választókerületi szervezője lettem, 2017. március elején pedig a kongresszus országos alelnökké választott.

Amiért küzd

"Egy olyan Magyarországért, ahol a fiataloknak nem kell külföldre menekülniük a tisztességes megélhetésért, nem szakadnak szét a családok, létezik jövőkép. "

Amit elítél

"A kétszínűséget, a lenézést és a pökhendiséget."

Kedvencei

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya