Hibaüzenet

  • A megadott temporary://filejyryTk fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://file5LU63Y fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://fileFMuqwD fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://file7wmBRi fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://fileZS2lCY fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://fileFO77GE fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
III. IT-s disznóvágás Kecelen
2016. december 5. - 20:50

November 26-án harmadik alkalommal került megrendezésre a Jobbik Ifjúsági Tagozatának disznóvágása Kecelen. A Bács-Kiskun megyei településre az ország minden pontjából látogattak el IT-sek, így Szabolcs megyétől kezdve Jászon és Baranyán át az ország legnyugatabbra fekvő városáig, Szentgotthárdig sok helyről érkeztek a tagtársaink. Természetesen a programok nem csak a jobbikos fiatalok számára voltak nyitottak, így azon részt vettek helyiek, de még egy dél-olaszországi vendégünk is volt.

További részletek: http://jobbikit.hu/hirek/disznotor2016