Jobbik Ifjúsági Tagozat I. Országos Labdarúgó Torna és Főzőverseny
2012. július 5. - 15:55

Nagy melegben és kiváló hangulatban került megrendezésre a Jobbik Ifjúsági Tagozat I. Labdarúgó Tornája és Főzőversenye. A június 16-ai eseményre az ország számos pontjáról sereglettek össze az IT-s fiatalok, hogy összemérjék focitudásukat és együtt töltsenek el egy hangulatos napot. Budapesti kerületek, valamint megyék nevezhettek a versenyre. A focitornán közel minden megye és fővárosi kerület képviseltette magát, és amíg a fiúk fociztak, addig a lányok tizenkét csapatban főzték a finomabbnál finomabb falatokat.

Bár nyilvánvalóan nem az eredmény, hanem a szórakozás és sport volt a lényeg, fontos megjegyezni, hogy a focitorna győztese a kiváló játékot nyújtó Bács-Kiskun megye lett, miután egy rendkívül szoros, büntetőkkel végződő döntőn győzte le Győr-Moson-Sopron megye fiataljait.

Czeglédi János, budapesti képviselő vezette szakmai zsűri döntése alapján az ország legjobb szakácsa pedig az „Óbuda-Józsefváros” csapat büszkélkedhet. Sajnálhatja, akinek nem jutott a magyaros pörköltből.

A győzteseknek járó trófeákat és okleveleket Szilágyi György országgyűlési képviselő, a Jobbik Sportkabinetjének elnöke adta át, aki kiemelte, hogy mennyire fontosak az ilyen események, ahol nem csak együtt vagyunk és jól érezzük magunkat, de egészségünkért is teszünk.

A nap végén egészséges fáradsággal és jóllakottan indulhatott mindenki haza: nem ez volt az utolsó focitorna és főzőverseny.