Jobbik Ifjúsági Tagozat V. Tisztújító Kongresszus
2019. február 19. - 13:49

A Jobbik Ifjúsági Tagozat V. Kongresszusán Keresztesy Gergőt választották a szervezet új elnökévé a leköszönő Farkas Gergely helyére. Az alelnöki helyekre a küldöttek Baucsek Rajmundot, Koczka Krisztinát, Salamon Gergőt, Sándor Márkot, Szalay Andreát, Szalay Szabolcsot és Szarka Dénest szavazták meg.

Az új elnökség célul tűzte ki, hogy folytatni fogja a Jobbik IT eddigi széleskörű tevékenységét: a fiatalok érdekképviseletét, utánpótlás-nevelését a Jobbik számára vagy épp az ifjúság bevonását a nemzeti ellenállásba – áll az ifjak portálunkhoz is eljuttatott közleményében.

Ők az utánpótlásai a Jobbik politikusainak, ők fogják majd 10-20 év múlva meghatározni a magyar politikai közéletet – mondta Sneider Tamás, az anyapárt elnöke. – Akik most itt vannak az Ifjúsági Tagozat tagjaiként, küldötteiként, azok komoly politikai szereplők lesznek, illetve már most is sokan önkormányzati képviselők – tette hozzá.

A Jobbik Ifjúsági Tagozatban most egy korszak zárul le, ez a szervezet fordulóponthoz érkezett, számos reformot meg kell tudnunk valósítani – nyilatkozta a Jobbik IT új elnöke, Keresztesy Gergő.

alfahir.hu