A Jobbik IT hálás a hazánkat védő erőknek
2015. szeptember 29. - 15:25

Országos akcióval tisztelgett a Jobbik IT a határon szolgáló rendőrök előtt

A Jobbik Ifjúsági Tagozat országos akcióval fejezte ki tiszteletét a határainkon szolgálatot teljesítő rendőrök felé. Az elmúlt hónapokban hihetetlen mértékű kitartásról és önfegyelemről tettek tanúbizonyságot, miközben erejükön felül teljesítve az országot védték, az egyre nagyobb számban érkező határsértőkkel szemben. A rossz körülmények ellenére is példásan álltak helyt a határainkon.

Akciónk célja az volt, hogy felhívjuk a kormány és főként az ország figyelmét a rendőrök határon végzett példás szolgálatára és munkájuk elismerésének fontosságára, valamint hogy kifejezzük tiszteletünket. Országszerte több mint száz helyi tagozatunk csatlakozott az akcióhoz, és írta kedves, bátorító üzenetét - "Köszönjük a magyar határ védelmében végzett áldozatos munkátokat!", "Hálásak vagyunk a bátor helytállásért!" - rendvédelmi és honvédelmi intézmények elé. Már több helyről érkeztek visszajelzések, hogy milyen meghatottan fogadták az éppen szolgálatukat befejező rendőrök e kedves gesztust. 

A Jobbik Ifjúsági Tagozat fontosnak tartja, hogy a határon szolgálatot teljesítő rendőrök megfelelő támogatást kapjanak mind természetben, mind lelkiekben is.