Önkéntesség Hete
2015. október 5. - 09:59

Közel száz helyen segített a Jobbik IT

A Jobbik Ifjúsági Tagozat szeptember közepére hirdette meg az Önkéntesség Hetét, amely a Jobbik IT és Vona Gábor által meghirdetett Önkéntesség Évének legintenzívebb időszakává vált.

Az elmúlt hónapokban is számtalan tagozatunk végzett önként vállalt munkát, adott át százszámra adományokat, tette szebbé környezetét, a héten azonban minden korábbinál több, összesen közel száz önkéntes akciót hajtottunk végre országszerte. Tevékenységünk a legkülönbözőbb területeket ölelte fel, így többek között meglátogattunk szociális otthonokat, sok helyen műsorral is kedveskedve a szépkorúaknak. A liberális adakozókkal ellentétben mi nem bevándorlóknak, hanem a rászoruló magyar családoknak vittünk ruha- és ételadományokat, így is kifejezve: a magyar család a nemzet építőköve, melyet minden eszközzel támogatni kell. Támogattunk kórházakat, egészségügyi intézményeket, mesét olvastunk a gyermekosztályokon fekvő kicsiknek, így segítve gyógyulásukat. De nem feledkeztünk el az állatokról sem: adományokkal és munkával segítettük a menhelyeket, míg a környezetünket szemétszedő akciókkal igyekeztünk szebbé tenni.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat eddig is rendkívül aktív volt szociális, karitatív területen, de az elmúlt héten szervezetünk eddigi legkomolyabb önkéntes akciósorozatát hajtottuk végre, ezzel is kifejezve a keresztény elveken alapuló nemzeti megújulásba vetett hitünket. Egyúttal köszönetet mondunk a megannyi szeretetteli kézszorításért, mosolyért, gyermeki kacajért, amit mindezért kaptunk.