Hibaüzenet

  • A megadott temporary://filepC4Adc fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://fileoHUNsn fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://fileLQiSWy fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://filenmoqdP fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://fileCXclN5 fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
  • A megadott temporary://fileu50ZDm fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
Ópusztaszer - Jobbik IT I. Országos Találkozó
2016. április 20. - 19:38

A Jobbik IT az elmúlt hétvégén, április 15. és 17. között tartotta I. Országos Találkozóját, melyre az ország minden pontjáról érkeztek tagtársaink. A találkozó helyszíne a felemelő hangulatú Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark volt, amely többek között skanzenjéről és a honfoglalást megörökítő Feszty-körképről híres. A számos látnivaló megtekintése mellett csapatépítő programokat is szerveztünk, ottlétünknek emléket állítva pedig elültettük a Jobbik Ifjúsági Tagozat fáját is.