HALLASD A HANGOD!

Rólad szól!

Programunk – Kimondjuk, megoldjuk

SZÓLJ BELE
TE IS!

Téged képviselünk

Kiáltvány a magyar fiatalokhoz

Kiadványunk
 

Köszöntünk a „Hallasd a hangod!” kampányoldalon!

Azért hoztuk létre ezt az online felületet, mert…

… mára már mindenki számára világos, hogy az oktatás jelenlegi helyzete zsákutcába került. Nyilvánvaló, hogy azonnali és átfogó megoldások szükségesek.  A legerősebb ellenzéki és a fiatalok körében legnépszerűbb párt ifjúsági szervezeteként felelősséget érzünk ezért, hiszen mi magunk is fiatalok vagyunk.

… azt valljuk, hogy „semmit rólunk nélkülünk”! Kíváncsiak vagyunk a diákok véleményére, meglátásaira és gondolataira. A Jobbik a meghirdetett Valódi Nemzeti Konzultáció keretében az egészségügy és a korrupció mellett az oktatás témájában is valódi, érdemi párbeszédet szeretne folytatni az emberekkel. Azt szeretnénk, hogy a Te hangod is hallatszódjon az Országgyűlésben. Azt szeretnénk, hogy jövőnkről ne mások döntsenek, felülről ránk kényszerítve dolgokat, hanem közösen változtassuk meg az oktatás rendszerét.

… a Kormány nem akarja meghallani hangotokat, és nem képes a változtatásra. A Jobbik IT „Hallasd a hangod!” kampánya által most lehetőséged nyílik arra, hogy végre elmondhasd véleményedet és panaszaidat. Mi pedig bevisszük a Parlament falai közé!

Az online felület mellett százezres példányszámú szórólapjaink révén is van lehetőség a találkozásra és a valódi nemzeti konzultáció folytatására. Szórólapjainkkal és aktivistáinkkal a következő hetekben találkozhatsz középiskolád környékének forgalmasabb csomópontjain, valamint online is letöltheted őket az alábbiakban.

Számíthatsz ránk, számítunk Rád!

 

Hangozzék el a diákok véleménye is az Országgyűlésben!

Beszámoló a Jobbik Ifjúsági Tagozatának "Hallasd a hangod!" kampányának eredményeiről

 I. rész II. rész III. rész
IV. részt V. rész VI. rész
VII. rész VIII. rész IX. rész
X. rész XI. rész XII. rész
XIII. rész XIV. rész XV. rész
XVI. rész XVII. rész  
 

 

Rólad szól!

Programunk – Kimondjuk, megoldjuk

SZÓLJ BELE
TE IS!

Téged képviselünk

Kiáltvány a magyar fiatalokhoz

Kiadványunk