IT hírek
:: 2015. február 4. - 23:21
2015: Az Önkéntesség Éve

A Jobbik Ifjúsági Tagozat 2015-re meghirdette az Önkéntesség Évét. A célunk ezzel az, hogy az önállóan és a felnőtt párttal közösen elvégzett tevékenységek révén minél több rászoruló emberen, családon tudjunk segíteni, vagy épp társadalmi munkánknak köszönhetően hozzá tudjunk járulni szűkebb vagy tágabb környezetünk, így településünk és hazánk szebbé tételéhez. 

A Jobbik IT számára már hagyomány, hogy minden évben a sokszínű tevékenységünk közül egyet kiemelünk és arra különös figyelmet fordítunk. Így lett a tavalyi év a Cselekvő Ifjúság Éve, utalva rá, hogy a három választás miatt kiemelten fontos volt, hogy a fiatalokat a közéleti részvételre buzdítsuk. Számtalan rendezvény, több kiadvány, vagy épp választási kampánymunka is ezt a célt szolgálta. 

Az idei évre meghirdetett Önkéntesség Éve alatt részben a már meglévő és rendszeres karitatív akciónk kiterjesztését, fejlesztését értjük. Ide tartozik a Tiszta Szívvel akciónk, a jótékonysági bálunk, a véradások, könyvgyűjtések, vagy épp a Tedd és Szedd akció, amivel az ország számos pontján járultunk hozzá a környezetünk megtisztításához. Ugyanakkor a már hagyományosnak mondható rendezvények mellett számtalan új tervvel készülünk erre az évre, melyek mind-mind azt a célt szolgálják, hogy megmutassuk, hogy az összefogásnak és a tenniakarásnak köszönhetően rengeteg honfitársunkon tudunk segíteni vagy tudjuk környezetünket szebbé tenni.

Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya