IT hírek
:: 2018. január 2. - 13:29
2018: a Lázadás Éve - S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y

A Jobbik Ifjúsági Tagozat - Vona Gábor szavai nyomán is - a Lázadás Évének hirdeti meg a 2018-as évet, így az előttünk álló száz napban a választásokra való szellemi, lelki és fizikai felkészülés mellett, a választásokon való részvételre buzdítjuk fiataljainkat. A Lázadás Éve nem fejeződik be a választásokkor, ellenkezőleg, akkor csúcsosodik ki, amikor elindul az elszámoltatás.

A Jobbik IT minden évben egy adott téma köré szervezi tevékenységét: 2015-ben az Önkéntesség, 2016-ban az Önképzés, 2017-ben a Tudatos Ifjúság Évét hirdettük meg. 2018-ban történelmi fordulópont előtt áll Magyarország. Noha Orbán Viktor azt hitte, hogy a lázadás éve 2017-ben lesz, mi bebizonyítjuk, hogy tévedett, ugyanis ez 2018-ban lesz, amikor a magyar emberek történelmi összefogásának révén el fogjuk söpörni ezt a korrupt, aljas és zsarnoki rendszert.

A Lázadás Éve nem a Jobbik IT zártkörű programja, hanem meghívás minden kormányváltást sürgető magyar ember számára arra, hogy együttes erővel egy biztonságos, élhető, igazságos és szabad országot építhessünk. Bizakodva és tettre készen állunk az előttünk álló feladatokhoz, ugyanis Magyarország legerősebb politikai ifjúsági szervezeteként van kellő erőnk, elszántságunk és képességünk ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérjük.

Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

Jobbikos hírek

75 évvel ezelőtt, 1943. január 12-én kezdődött a magyar katonai történelem
A Jobbik szerint egyszerre kétségbeejtő és felháborító az a tény, hogy Magy
A Jobbik Ifjúsági Tagozat - Vona Gábor szavai nyomán is - a Lázadás Évének

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya