IT hírek
:: 2017. március 17. - 17:07
Kárpát-medence-szerte sor került kokárdaosztó akciónkra

A Jobbik Ifjúsági Tagozata minden év márciusában megszervezi kokárdaosztó akcióját, melynek keretében több tízezer kokárdát osztanak ki az ország számtalan településén, ezzel megemlékezve az 1848/49-es forradalom hőseiről. Idén immár harmadik
alkalommal csatlakoztak a kezdeményezéshez a Jobbik külhoni csoportjai is, az akció így Kárpát-medencei kiterjedésű lett.

A Jobbik külhoni tagjai a teljesség igénye nélkül Erdélyben Nagyváradon, Asszonyvásárán, Érmihályfalván, Székelyhídon, Marosvásárhelyen, Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyön, Székelyudvarhelyen, Baróton a Felvidéken Dunaszerdahelyen, Ekecsen, Pozsonyban és Komáromban, míg Délvidéken Szabadkán, Bácskossuthfalván, Zentán és Törökbecsén osztották a nemzeti színű kokárdákat.
 
Számos településen koszorúzásra is sor került a kokárdaosztás mellett. A Jobbik Ifjúsági Tagozatának képviselői az Erdélyi Magyar Néppárt nagyváradi ünnepi megemlékezésén vettek részt. Az esemény végén a Jobbik IT koszorúját Bús Árpád Zsolt, a szervezet országos alelnöke és Für Anita, az IT Nemzetpolitikai Kabinetének tagja, míg a Jobbik koszorúját Kéki Imre Krisztián Bihar megyei szervező, az IT Nemzetpolitikai Kabinet elnöke és Kovács Dávid Attila, a Nemzetpolitikai Kabinet tagja helyezték el Szacsvay Imre szobránál.
 
A Jobbik IT Nemzetpolitikai Kabinete kiemelten fontosnak tartja a magyar-magyar kapcsolatok erősítését a Csonkaország és elcsatolt területeink között, ezért a következőkben is csatlakozni fog külhoni bajtársaink akcióihoz.​​

Jobbikos hírek

A több éves hagyományhoz híven a Jobbik IT idén is képviseltette magát
A mostani koncepciótlan és rögtönzésekre épülő politika helyett kiszámíthat
Keveseknek kell bemutatni Kovács Tamást, kétszeres olimpiai bajnok bronzérm

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya