IT hírek
:: 2017. szeptember 3. - 15:06
A bérunió lehet az elvándorlás ellenszere - SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Jobbik Ifjúsági Tagozata örömmel fogadta a kelet-közép-európai országok összefogását a magasabb bérekért. Az újabb aggasztó kivándorlási adatok azt mutatják, hogy sürgősen tenni kell valamit, hiszen katasztrofális gazdasági és demográfiai helyzet alakulhat ki pár éven belül hazánkban.

Nem elég, hogy a fiatalok közel fele már külhonban képzeli el a jövőjét, egy újabb kutatás szerint 2010 és 2016 között 78 ezer, vagyis minden hatodik magyar gyermek külföldön született.
A kormányzat semmit nem tesz ezek ellene az súlyos folyamatok ellen, sőt arcpirító módon kalandvágyról beszél. A kivándorlást megállítani és visszafordítani egyértelműen a hazai bérek emelésével lehet megkezdeni és dolgozni kell azon, hogy a keletet és a nyugatot szétfeszítő bérkülönbségek megszűnjenek, ezáltal csökkentve az elvándorlást.
A Jobbik Ifjúsági Tagozata nem mond le a kivándorolni készülő és már kivándorolt magyarok sokaságáról, kiáll azért, hogy ne szakadjanak szét a családok és kiáll azon elv mellett, hogy mindenki a szülőföldjén boldogulhasson! Ezért minden erőnket mozgósítani fogjuk az elkövetkezendő hónapokban, kint leszünk az utcákon és gyűjteni fogjuk az aláírásokat azért, hogy megvalósulhasson a bérunió, az elvándorlás valódi ellenszere.

Kálló Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos alelnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya