IT hírek
:: 2017. március 27. - 10:39
A hősök örökké élnek
A Jobbik Budapesti Ifjúsági Tagozata 2017. március 21-én Mansfeld Péter szabadságharcos emléke előtt hajtott fejet az ifjú mártír halálának 58. évfordulóján. Az 1956-os forradalom ikonikus alakja méltó példaképként szolgálhat minden hazájáért elkötelezett, tenni akaró fiatal számára.
Ezért is tartjuk kiemelkedő fontosságúnak a korosztályunk hőséről való megemlékezést, akire 18. életévének betöltését követően halálos ítéletet mondott a vörös rezsim. 
Fővárosi tagságunk csapata a Margit híd lábától gyalogszerrel látogatott el a Mansfeld Péter parkba, mely utunkra Vágó Sebestyén országgyűlési képviselőnk is elkísért minket.
Völgyi Péter, az Ifjúsági Tagozat országos alelnöke emlékező beszédében felvetette azt a jogos kérdést, hogy vajon-e század fiataljai közül hányan áldoznák életüket hazájukért. Kenneth Klára versével zárt vezetőségi tagunk, nyomatékosítva: „Mert soha, soha a világon még nem harcolt ilyen sereg, halált megvető bátorsággal, ennyi gyerek, magyar gyerek!”  
A rendezvény végén a budapesti vezetőség koszorút helyezett el az Ifjúsági Tagozat nevében, majd a tömeg egy perces néma főhajtással tisztelgett a hős forradalmár emléke előtt. 
 
 
 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya