IT hírek
:: 2016. december 14. - 13:58
A Jobbik IT csapata II. helyezést ért el a Véradó Baráti Társaságok véradóversenyén!

A Magyar Vöröskereszt fővárosi szervezete nyár elején meghirdette a Véradó Baráti Társaságok véradóversenyét, melyen részt vett és végül 2. helyezést ért el a Jobbik Ifjúsági Tagozat csapata. A helyezésért járó jutalmak átadására Véradók napi ünnepségen került sor a József Attila Színházban.

Nyereményként az oklevél mellé a csapat összes tagja belépőt kapott a Sziklakórházba. Az ünnepség keretében megtekinthettük az Arzén és Levendula című színdarabot is.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat a Magyar Vöröskereszthez hasonlóan nagyon fontosnak tartja a véradás népszerűsítését, ezért igyekszünk a helyi tagozataink által mi is ösztönözni az embereket, hogy minél többen éljenek ezzel a lehetőséggel. Ennek keretében már eddig is nagyon sok véradásra buzdító kezdeményezésünk volt, és a jövőben is kiemelten fogunk foglalkozni azzal, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a véradás fontosságára, hiszen egy véradással akár 3 életet is meg lehet menteni, arról nem is beszélve, hogy mi is bármikor belekerülhetünk egy olyan helyzetbe, amikor vérre lenne szükségünk.

Köszönjük a Jobbik IT-s véradó csapat minden tagjának a részvételt, és reméljük, hogy a következő véradóversenyen még többen részt tudunk majd venni!

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya