IT hírek
:: 2017. október 2. - 16:23
A Nemzeti Ifjúsági Tanács Szabadegyetemén járt a Jobbik IT

 A Jobbik Ifjúsági Tagozat is részt vett a Nemzeti Ifjúsági Tanács szeptember 21-e és 24-e között megrendezett Szabadegyetemén a zánkai Erzsébet-táborban, szervezetünket Juhász Szabolcs képviselte.

 A színvonalas rendezvényen a Jobbik IT mellett a politikai pártok ifjúsági szervezetei közül a Fidelitas vett részt, az egyéb ifjúsági szervezetekkel együtt összesen pedig nagyjából ötven résztvevő jelent meg.

 A szabadegyetem két fő programelemből állt. Egyrészt sor került kerekasztal-beszélgetésekre különböző ifjúságpolitikai témákban, volt szó például az ifjúság részvételéről az európai uniós döntéshozatali eljárásokban, illetve a magyar ifjúságpolitika jövőjéről. Másrészt pedig a résztvevők választhattak egy-egy szekciót (oktatási, ifjúságügyi, nemzetközi avagy emberi jogi), amely szekciók keretében aztán szűkebb körű, interaktív beszélgetésre került sor, és lehetőség nyílt az előadáson elhangzottak kielemzésére, továbbgondolására is.

 A munka komoly része mellett természetesen nem maradhattak ki a kötetlen beszélgetések, az esti bulik, vagy épp a közös bográcsozás sem. A Jobbik Ifjúsági Tagozat fontosnak tart minden fórumot, ahol a fiatalokat tömörítő szervezeteknek lehetőségük van egymással találkozni, eszmét cserélni, így az egész magyar ifjúságügy jövőjét segíteni.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya