IT hírek
:: 2012. augusztus 7. - 00:00
Angliai konferencián vett részt a Jobbik IT küldöttsége

Július 23-25. között zajlott le a Liverpool melletti kis angol faluban, Thornton Hough-ban, az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségének 2012-es szakmai konferenciája. A 2009 őszén, Magyarországon alapított európai pártszövetség konferencián a házigazda Brit Nemzeti Párton kívül az olasz Háromszínű Láng, a francia Nemzeti Front, a svéd és a vallon Nemzeti Demokraták, a Spanyol Szabadság Platform és az Összlengyel Ifjúság szervezetek is megjelentek.<--break->

A konferenciát Bruno Gollnisch, a szövetség elnöke, a francia európai parlamenti képviselő és Nick Griffin, a szövetsége alelnöke, angol európai parlamenti képviselő nyitotta meg. Beszédeikben állást foglaltak a nemzeti mozgalmak együttműködése és a nemzetek Európájának eszméje mellett. A konferencián szó esett a páneurópai, ún. transznacionális EP-listákról, annak várható formájáról és az ezzel kapcsolatban szükséges feladatokról, a szakszervezetek és a civil szervezetek fontosságáról is. Ezen kívül azokról a cionista lobbiszervezetekről halhatták előadást a résztvevők, akik az Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat háborúba vezették a Közel-Keleten és Közép-Ázsiában.

A Jobbik Ifjúsági Tagozatának háromfős küldöttsége előadást tartott a nemzeti pártról, illetve annak sikerének titkáról. A konferencia utolsó szakaszában az ifjúsági szervezeteknek az utánpótlásképzésben és a társadalmi beágyazódásban betöltött jelentőségéről tartott előadást a BNP ifjú aktivistája, illetve hagyományőrző, kulturális ifjúsági szervezetüket mutatatta be az Összlengyel Fiatalság vezetője.

A Jobbik IT küldöttsége a konferencia során hivatalosan felvette a kapcsolatot a szervezetekkel. Az együttműködés részleteinek kidolgozására az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségének következő, budapesti kongresszusán kerül majd sor szeptember 1-jén, amikor az elnökség tagjait is újra választják.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya