IT hírek
:: 2013. július 4. - 09:35
Az EFOTT-on járt a Jobbik IT!

EFOTT - Jobbik Ifjúsági TagozatA Jobbik Ifjúsági Tagozatának csapata idén is ellátogatott az egyetemisták számára hagyományosnak mondható fesztiválra, az EFOTT-ra. A vándorló fesztivál ezúttal az egykori Zánkai úttörőtábor területén került megrendezésre.

Bár a Balaton mindenki számára igen vonzó volt, az idő sajnos nem kedvezett a strandolni vágyóknak, ennek köszönhetően még többen választották a kulturális-, sport- és egyéb programokat, így a politikai és ifjúsági szervezeteknek helyt adó Civil falut is.

Aki ellátogatott erre a helyszínre, láthatta hogy idén még több párt és kb. 90 civil szervezet képviseltette magát a fesztiválon. Valószínűleg a szervezők nem éppen a Jobbikkal szimpatizáltak, hiszen kijelölték számunkra a Civil falu egyik legeldugottabb zugát, ennek ellenére minden arra járó tapasztalhatta, hogy nem csak a felmérések szerint a Jobbik a legnépszerűbb párt a fiatalok körében, hiszen nálunk soha nem voltak üresek a padok. 


Akik nálunk töltöttek egy kis időt, ismét színes élményekkel és hasznos ajándékokkal távozhattak. Olvasgathatták a 16 oldalas, kifejezetten az EFOTT látogatóinak készített kiadványunkat, amiben a vidám témájú cikkek mellett bemutattuk a fiatalokat ma leginkább érintő problémákra nyújtott megoldási javaslatainkat. Ismét lehetőség volt honismereti, történelmi, környezetvédelmi, és jobbikos kvízek kitöltésére kisebb ajándékokért, valamint  a már méltán népszerűvé vált Nagy-Magyarország kirakó kirakására pólóért cserébe. A már ismert programjaink mellett idén sátrunkban bárki fényképezkedhetett hungaromémként, orra alatt egy kackiás bajusszal.

Ezúttal is találkozhattatok vendégeinkkel, akikkel minden nap 15-17 óra között volt lehetőség egy kis beszélgetésre. A fesztivál minden napján velünk volt Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke, akinek véleményét egy politikai kerekasztal beszélgetés keretében is megismerhették az érdeklődők. Csütörtökön Kepli Lajos, pénteken Magyar Zoltán és Vágó Sebestyén, szombaton pedig Bana Tibor és dr. Staudt Gábor képviselőkkel találkozhattak látogatóink.


Nagyon örülünk, hogy idén is ott lehettünk. Mi is sok élményt és tapasztalatot gyűjtöttünk mind a kedves visszajelzésekből, amiket akár egy-egy jobbikos póló vagy kiadvány láttán, akár egy hosszabb beszélgetés után kaptunk, mind pedig a jópár sör elfogyasztása után bátran fejünkhöz vágott atv-t megszégyenítő jelzők hallatán... Hozzáteszem szerencsére az utóbbi kategória messze kisebbségben volt, és persze számítottunk is rá, hogy a következetes kiállásunk nem mindenki számára lesz szimpatikus. Előfordult viszont, hogy más pártok, szervezetek tagjaival való beszélgetés-vita után kaptunk pár jó szót, miszerint nem is gondolták volna hogy a "jobbikosok ilyen jó fejek is lehetnek".

Remélem idén is pozitív élményekkel gazdagodott mindenki, aki az Ifjúsági Tagozat sátrában járt. Várunk titeket jövőre is!
 
Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya