IT hírek
:: 2015. október 2. - 17:12
Biszku Béla tárgyalásán járt az IT – kilátásban sincs az ítélet

Október 2-án újabb állomásához érkezett a biszku-per színdarabja. Sajnálatos módon kilátásban sincs (és nem is volt) az ítélet a volt kommunista belügyminiszter ügyében. A Jobbik régóta szorgalmazza a volt kommunista vezetők elszámoltatását, luxusnyugdíjaik megvonását. Sajnos a Fidesz ellenállása miatt eddig eredménytelenül.

Emiatt érezte szükségét Novák Előd, és az Ifjúsági Tagozat egy csoportja, hogy a tárgyaláson megjelenjen, és egy halk, demonstratív tüntetéssel felhívja a közvélemény figyelmét az óriási igazságtalanságra, ami a magyar bíróságokon ez ügyben folyik. A megjelentek pólóin csak ennyi volt olvasható: 1956

Ez a bírósági hercehurca több üzenetet hordoz magában. Egyrészt szemen köpi ’56 igaz forradalmárait, másrészt rossz üzenetet hordoz a mai fiatalok számára. Nyilván nem kivájna senki, hogy újra elnyomó diktatúra alatt szenvedjen az ország, azonban milyen hevület hajtsa egy ilyen esetben a fiatalságot, ha azt látják: az áldozatvállalás felesleges, a bűnösök úgy is megúszzák.

Már látszik, méltó büntetésben nem reménykedhet a nemzeti oldal. Azonban mindig lesznek fiatalok, akik harcolni fognak az igazságért, és figyelmeztetni fogják a közvéleményt: a bűn az csak bűn marad!

A Biszku-peren járt a Jobbik IT

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya