IT hírek
:: 2019. augusztus 5. - 14:14
Az EFOTT után a Campus Fesztivált is meghódítottuk

A Jobbik IT, ahogyan azt már az évek alatt már megszokottá vált, a Campus Civil Falujába is kitelepült. Ezúttal a debreceni Jobbik-LMP-Momentum önkormányzati együttműködésre tekintettel a 3 párt ifjúsági tagozatai közösen fogadták az érdeklődő fesztiválozókat, viszont külön programokkal is készültünk.

Ajándéktárgyaink, matricás újságaink hamar elfogytak, melyeket kvízeink és a hagyományos Nagy-Magyarország kirakós játékunk jutalmaként osztottunk ki a fiataloknak. Már az első napon alig lehetett olyan fesztiválozót látni, aki ne ragasztotta volna magára 1-1 matricánkat.Három országgyűlési képviselőnk is ott volt a fesztiválon dr. Lukács László György, Bana Tibor és Bencsik János személyében, akikkel a délután folyamán beszélgethettek a sátrunkba betérők.

Esténként, miután a Civil Falu bezárt, pihenésképp mi is elvegyültünk a fesztiválozó tömegben, és Keresztesy Gergő, a Jobbik IT elnökével az élen, megmutattuk, hogy mi tudunk a legjobban táncolni – főleg a magyar nótára!

Összességében megállapítható a sok pozitív visszajelzés és az elfogyott termékeink alapján, hogy az idei Campuson is sikeresen képviseltette magát a Jobbik Ifjúsági Tagozata.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya