IT hírek
:: 2013. december 22. - 09:11
Családoknak, időseknek és gyerekek százainak okozott örömet a makói Ifjúsági Tagozat

Jobbik Makói Ifjúsáig TagozatA Jobbik Makói Ifjúsági Tagozat is részt vett a Tiszta Szívvel karácsonyi karitatív akcióban. A gyűjtést a helyi felnőtt tagozattal közösen végeztük el. Számtalan ruha és játék gyűlt össze.

Az első hely ahová adományaink kerültek a kiszombori bölcsőde és óvoda volt. Ide a kiszombori Jobbik alapszervezettel közösen vittünk játékokat és csokoládé angyalkákat összsen 136 gyermeknek. A játékokból jutott a makói Úri utcai óvodának is, ide 12 doboznyi adomány került, az intézmény vezetőségének nagy örömére. A játékokból azonban még ekkor sem fogytunk ki, így az utolsó 10 doboz a földeáki óvodába került.

Nem csak játékokból, de ruhákból is rengeteg gyűlt össze. A ruhák két különböző helyre kerültek: az óföldeáki idősek otthonába, és az Ágota alapítvány csanádpalotai gyermek otthonába. Mindkét intézménybe 12-12 doboz ruha került. Az adományok összegyűjtése nem jött volna létre az eredményes IT tagság, és dr. Kiss Attila országgyűlési képviselőjelölt támogatása nélkül. Szintén neki köszönhető, hogy az adományokat időben el tudtuk szállítani a megfelelő helyre. Köszönjük az ő segítségét is!

A Jobbik Makói Ifjúsági Tagozat reméli, hogy adományaival sikerült szebbé tennie az idősek és a fiatalok karácsonyát!

 

Zeitler Ádám

Jobbik Makói IT elnök

Jobbik Makói Ifjúsági Tagozat

Jobbikos hírek

A több éves hagyományhoz híven a Jobbik IT idén is képviseltette magát
A mostani koncepciótlan és rögtönzésekre épülő politika helyett kiszámíthat
Keveseknek kell bemutatni Kovács Tamást, kétszeres olimpiai bajnok bronzérm

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya