IT hírek
:: 2019. december 6. - 14:49
Csapatépítő hétvége Kecelen - immár a hatodik

Az elmúlt hétvégén tartottuk a Jobbik Ifjúsági Tagozat VI. disznóvágással egybekötött csapatépítő napját a Bács-Kiskun megyei Kecelen, ahol ismét remek hangulatú napokat töltött együtt közösségünk közel száz tagja.

Péntek este az ország több pontjáról érkező tagtársaink és meghívott vendégeink egy közös vacsorán vettek részt az egyik helyi vendéglátó egységben, mindezt izgalmas beszélgetésekkel összekötve és az elmúlt hónapokat összefoglaló élménybeszámolókkal fűszerezve.

Szombaton már korán reggel mindenki hivatalos volt a disznó jobb létre szenderítésére, mely során a házigazdák és a böllér érdekes történetekkel szórakoztattak bennünket.

Ezután egy igazán élvezetes csapatépítő program következett egy különleges helyszínen, ugyanis az ország legnagyobb haditechnikai parkjában lasertagezhettünk, ahol mindenki átélhette a benne rejtőző stratéga és harcos énjét, természetesen rengeteg nevetéssel karöltve.

Mire delet ütött az óra, már a reggeli malackából feldolgozott ebéddel vártak bennünket és messziről érezni lehetett a friss kolbász, hurka, pecsenye és megannyi más finomság illatát. A jó hangulatú, közösen elfogyasztott ebéd után különböző bajnokságokat rendeztünk: tagtársaink – saját érdeklődésük szerint – részt vehettek pingpong- és snapszerbajnokságon, társasjátékozhattak, Nagy-Magyarország kirakóval versenyezhettek nagyszerű bajtsársias csapatokban és természetesen a győztesek értékes nyereményekkel is gazdagodhattak. A játékok után a közösségünk még hosszú órákon keresztül folytatott tartalmas beszélgetéseket, véleménycseréket, mások táncra perdültek, míg végül késő este nyugovóra nem tért mindenki.

Másnap reggel fájdalmas búcsút vettek egymástól a résztvevők és mindenki hazaindult Magyarország különböző pontjaira - hiszen Vas megyétől Nógrádon át Hajdú-Biharig sok helyről érkeztünk - rengeteg új közösségi élménnyel gazdagodva, hogy a következő évben újra visszatérjen.

Továvvi képek IDE kattintva érhetőek el

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya