IT hírek
:: 2017. augusztus 28. - 08:24
Tovább erősödünk: a héten Dunaföldváron alakult IT
 
Természetesen a következő időszakban az Ifjúsági Tagozat egyik legfontosabb feladata a béruniós aláírásgyűjtés, de emellett a szervezetépítésről sem feledkezünk meg.
Ezúttal Tolna megyei Dunaföldváron döntött úgy egy csapatnyi elhivatott fiatal, hogy képviselni fogják kisvárosukban a nemzeti eszmét, a hagyományokat és az általunk vallott, elhanyagolhatatlan értékeket. Különösen fontos lesz ez ezekben a megpróbáltatásokkal, kihívásokkal, és megosztottsággal teli időkben: a választási kampány ideje alatt.
 
A tagság máris számos programlehetőséget szervez, valamint azt tervezik, hogy megerősítik a bajtársi és eszmei köteléket a környező IT-kkel - történjen az akár egy közös akció keretében, vagy egyéb szabadidős tevékenységben való részvételben. Megemlítendő, hogy számos fiatal szimpatizáns fontolgatja a Dunaföldvári IT-hez való csatlakozást, így nagy potenciál rejlik a városkában, melyet majd a szomszédos tagozatokkal való együttműködés során szeretnének a srácok bizonyítani.
 
Természetesen a tagozat aktívan fog részt venni a béruniós kezdeményezéshez szükséges aláírások összegyűjtésében. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni ennek a fontosságát, hiszen nem pusztán a mi, de még gyermekeink életét is megkönnyítjük Hazánk élhetőbb hellyé teremtésével. Lényeg a lényeg: sok szerencsét kívánunk a földváriaknak, legyen eredményes a munkájuk, és senki se legyen rest csatlakozni hozzájuk, hiszen ezekben az időkben bármikor jól jöhet a segítség, a motiváció!
 
Szebb Jövőt!
 
Nagy Bence
választókerületi szervező, Tolna megyei 3. választókerület

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya