IT hírek
:: 2018. július 19. - 10:03
EFOTT élménybeszámoló

#Fideszesselnemszexelek #AsátradbanmaénvagyokaSoros #CSOKhozkeresekpartnert #Haittmegérinteszszerencsédlesz - ezek és más hasonló feliratú matricáink gyakorlatilag minden harmadik-negyedik fesztiválozó ruháján, táskáján, karján, hátán, homlokán láthatóak voltak az idei EFOTT-on.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat idén is kitelepült az egyik legnépszerűbb hazai fesztiválra, a fesztiválozók pedig vitték a kiadványainkat, mint kacsa a nokedlit...vagy hogy is mondják ezt. Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Civil Faluban helyet foglaló standunk az egyik legnagyobb forgalmat bonyolította: többször a sátrunk befogadóképességét meghaladóan sokan jöttek hozzánk, hogy nyereményeinkért vagy csupán az élményért kitöltsék kvíz kérdéseinket, illetve kirakják a Nagy-Magyarországot ábrázoló puzzle-t. A tavalyi évekhez hasonlóan tiszteletüket tették nálunk a Jobbik frakció prominens vezetői, képviselői, Gyöngyösi Márton elnökhelyettes, Szávay István, Z. Kárpát Dániel, Bana Tibor, Farkas Gergely képviselők, illetve olimpiai bajnok és új honatyánk, Steinmetz Ádám.

A vendégeinket felkeresők, sátrunknál érdeklődők, játékokon részt vevők hatalmas számából, illetve a fiatalokkal folytatott beszélgetéseinkből kiindulva kijelenthetjük, hogy a magyar ifjúság nagy többségében ellenzéki, legfőképpen jobbikos.

Zmák Tamás

Képgaléria

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya