IT hírek
:: 2013. szeptember 3. - 11:55
Elfeledett legendák címmel hirdet pályázatot a Jobbik IT

Elfeledett Legendák - Jobbik Ifjúsági TagozatA Jobbik Ifjúsági Tagozat „Elfeledett legendák” néven pályázatot hirdet annak érdekében, hogy felkutassa a helyi, regionális, megyei, vagy országos jelentőségű személyeket, eseményeket, akiket, és amelyeket méltán lehet a jövő nemzedék elé példaként állítani - olvasható a szervezet közleményében.

Számos nagyszerű magyar ember élt, aki életével példát mutatott hazaszeretetből és áldozatvállalásból, ma mégis a feledés homályába merült neve és emléke. De nemcsak személyeket keresünk, hanem eseményeket is, amik hasonló módon erőt adhatnak nekünk és társainknak. Olyanokat, amelyekre ma már sajnos kevésbé emlékeznek, de nekünk, nemzeti érzelmű fiataloknak missziónk lehet, hogy minél több emberrel megismertessük.

A legfeljebb két oldal terjedelmű pályázatokat 2013. november 30-ig a peldakep@jobbikit.hu címre kell küldeni, feltüntetve a pályázat készítőjének nevét és elérhetőségeit. Természetesen a legjobb pályamunkák díjazásban is részesülnek: az első három helyezett 60 ezer forint jutalmon osztozik.

Bővebb információ a pályázattal kapcsolatban: http://jobbikit.hu/legendak

Elfeldett Legendák - Jobbik Ifjúsági Tagozat

Jobbikos hírek

A több éves hagyományhoz híven a Jobbik IT idén is képviseltette magát
A mostani koncepciótlan és rögtönzésekre épülő politika helyett kiszámíthat
Keveseknek kell bemutatni Kovács Tamást, kétszeres olimpiai bajnok bronzérm

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya