IT hírek
:: 2017. február 13. - 15:21
Elindult a Jövő ígéreteinek képzése

Szombaton megrendezésre került a Jövő ígéretei képzés harmadik szemeszterének első alkalma, amelyen csaknem 50 tehetséges és ambiciózus fiatal vett részt a Jobbik Ifjúsági Tagozat szervezésében.

Az egyfajta szellemi műhelyként működő gyakorlatorientált képzésen elsőként Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának alelnökének előadását hallgathatták meg a résztvevők. A rendkívül színvonalas, tartalmas és érdekes prezentációjában vázlatosan ismertette a magyar külpolitika 1100 éves általános jellemzőit, rávilágítva egyes események és összefüggések jelentőségére. Előadásának második felében pedig a felmerülő kérdésekre kaphattunk kimerítő válaszokat. A két és félórás elméleti részben így egyebek mellett szó esett a diplomácia feladatairól és jelentőségéről, a gazdasági szabadságharc valódi mibenlétéről, valamint a Jobbik Európai Unióhoz való viszonyáról és béruniós kezdeményezéséről is. Az ebédet követően került sor a képzési alkalom gyakorlati részére, amelyen a beszámolóírással és facebookos komment-bejegyzésekkel kapcsolatosan végeztek feladatokat a hallgatók. Itt Varga Antal, rövid bevezető gondolataival ismertette azokat a szempontokat, amelyeket érdemes szem ellőtt tartani az ilyen jellegű feladatok kapcsán.

Biztosak lehetünk abban, hogy a szombati képzésen szerzett hasznos és minőségi ismeretek alapot nyújthatnak arra, hogy a fiatal tehetségek valóban ígéretes jövőt tudjanak teremteni Magyarország számára. A képzés következő alkalmára márciusban kerül sor.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya