IT hírek
:: 2014. november 14. - 12:51
Elindult az 1956-ról szóló előadássorozatunk Murányi Leventével

A Jobbik Ifjúsági Tagozat országjáró előadássorozatot szervez Murányi Levente, a Pesti Srácok '56-os Intézet igazgatója részvételével. A turnéval célunk, hogy az ország számos pontján bemutassuk a fiataloknak az 1956-os forradalom igazságát, mindezt egy olyan hiteles és példamutató ember segítségével, aki maga is fiatalon részt vett a harcokban.

1956, ahogyan a magyar nép, úgy a Jobbik Ifjúsági Tagozat számára is az egyik legmeghatározóbb esemény a magyar történelemben. 58 évvel ezelőtt, október 23-án a fiatalság megmutatta, hogy összefogással semmi sem lehetetlen, még egy olyan gonosz diktatúrával szemben sem, mint amilyet a kommunista pártvezetés erőltetett a magyar nemzetre. Fontos ezért ismernünk az akkori történéseket és fontos, hogy példaként álljanak előttünk az akkori események vagy épp hősök.

 

A forradalom igazsága - az igazság forradalma című előadássorozat novembertől kezdődően több hónapon át fog tartani. Az egyes rendezvényeket az Ifjúsági Tagozat helyi tagozatai fogják megszervezni, melyre várnak minden fiatalt és kevésbé fiatalt.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya