IT hírek
:: 2013. április 27. - 13:34
Előre mind pesti srácok!

Egységben az erő jelmondattal a tegnapi nap folyamán megalakult a város szívében a Belvárosi Ifjúsági Tagozat. 

A lelkes csapat tagjai már korábbról ismerték egymást, így a szervezet erőssége már most többek között az összefogásban és az összetartozás érzésében rejlik. Jelmondatuk eredetiségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Alapszervezet tagjai is képviseltették magukat a neves eseményen, sőt mi több alapelvük, hogy a két szervezet egyként éljen, egyként lélegezzen.

A tagok célja nem kevesebb, minthogy szerves részévé váljanak a kerület életének. Karitatív munkájuk alappillérei Hegedűs Lóránttal való egyeztetés után a Hazatérés Temploma körüli teendők ellátása mellett a budapesti gyermekkórházak támogatásán át a kerületi véradás megszervezéséig számtalan elképzelés. Fő feladatuknak tartják, hogy megértessék a fiatalokkal – és az idősebbekkel egyaránt – mit is jelent, hogy keresztény értékrendet képviselő Párt a Jobbik.

Úgy tartják, fontos, hogy a magyarság értékeit ne csak megőrizzék, hanem tovább is adják, s hogy felhívják a figyelmet történelmünk, múltunk méltatlanul elfelejtett ám meghatározó történéseire. Feltett szándékuk, hogy a környező kerületekkel összedolgozva valósítsák meg elképzelésüket, hiszen a belülről egységes szervezet kifelé is ezt a fajta határozott erőt, céltudatos jövőképet vizionálja.

Mindezek tükrében kíván Szebb Jövőt a Belvárosi Ifjúsági Tagozat.

Jobbik Belvárosi Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya