IT hírek
:: 2013. május 30. - 18:14
Ép testben ép nemzet!

A Jobbik Ifjúsági Tagozat május 25-én, a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban megtartotta a nagy érdeklődés övezte, „Ép testben ép nemzet!” jelszóval meghirdetett rendezvényét. Az egész napot felölelő programsorozatra az ország minden szegletéből érkeztek, nem csupán a politikában, de a sportban egyaránt aktív fiatalok. A különböző csapatversenyek közül legnagyobb figyelem egyértelműen a focikupára összpontosult, melynek során a csapatok mind tehetségükről, mind kitartásukról számot adtak, de a röplabda szerelmesei is megkapták a lehetőséget a labdajátékhoz szükségek készségeik és versenyszellemük kibontakoztatására.

A kupák elnyeréséért bár gigászi küzdelem folyt, az eredmények mégis eltörpülnek a sportnap közösségépítő hatásai mellett. Az IT tagok saját, helyi szervezetük megerősítésén túl ugyanis új kapcsolatokat is kiépítettek, barátságokat kötöttek, melyhez nem csupán a közös játék, de a közös bográcsozás is nagyban hozzájárult. A főzőverseny előkészületei már kora reggel elkezdődtek, így senki nem volt kénytelen akár egy meccset, akár az íjászat szépségeinek megismerését elmulasztani. Bárki, legyen az kezdő vagy profi egész nap folyamán használhatta a hagyományőrzők által is használt visszacsapó íjakat. Lehetőség nyílt a vívásra is, ami szintén kiváló hangulatot teremtett. A sportnap remek kikapcsolódási lehetőséget biztosított a résztvevőknek, akik az eredményhirdetés után kitűnő zene mellett, jó társaságban pihenhették ki a remek hangulatú, ám hosszú nap fáradalmait.

A focitornán harmadik helyezet a Nullahét-Tizenegy csapat lett. Második helyen Pest megye ifjai végeztek, ebből a csapatból került ki a torna legjobb játékosa is. Kiemelkedő teljesítményt nyújtva törtek az első helyig Bács-Kiskun megye B csapata, ahonnan a legeredményesebb játékos került ki.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, sportolónak, szurkolónak egyaránt, találkozunk legközelebb, addig se feledjétek: „Ép testben ép nemzet!”!

Képgaléria

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya