IT hírek
:: 2014. szeptember 20. - 13:58
Érsekvadkerten is megalakult az IT

Ezelőtt három héttel határozták el az alapítók azt, hogy megalakítják az IT-t, mert nem tudták tovább nézni a fiatalok passzivitását, a munkanélküliségből adódó szegénységet, a bűnözést és a korrupciót. A községünkben egy maroknyi fiatal elhatározta, hogy ezeken változtatni kell!

Innentől nem is volt kérdés, hogy lépni kell ez ügyben. Azonnal felkerestük a Jobbik Cserhátsurányi Alapszervezetének és Ifjúsági Tagozatának elnökét, Baranyai Bettinát. Közösen megkezdtük a Tagozat szervezését. Fontos volt (és az is) számunkra, hogy a fiatalokat ne csak az érdek, hanem baráti szálak és nem utolsó sorban közös politikai irány és elvek is összekössék,hiszen egy szervezet csak így tud megfelelően működni, létezni. 

Településünkön nagy hiány van a fiatalságot megcélzó programokban,rendezv­ényekben,ezért szabadidejüket a környező falvakban, városokban töltik. Szervezetünk ezen probléma ellen is megpróbál fellépni,és a fiataloknak különböző programokat szervezni.A Jobbik Magyarországért Mozgalom Ifjúsági Tagozataként kötelességünknek érezzük a párt és az IT népszerűsítését,hisz­en minden magyar ember felelős a saját hazájáért, Magyarországért.Kőműves Tamás, a Jobbik Érsekvadkerti Ifjúsági Tagozatának Elnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya