Jobbikos hírek
:: 2013. április 4. - 15:41
Fiatalok! Mindenki hozza magával a nagyszüleit!

Vona GáborA Jobbik a fiatalok körében mára a legnépszerűbb párttá vált. Ez tény. Örvendetes tény. Viszont ahogy haladunk az idősebbek felé, úgy csökken a párt támogatottsága, ami a legidősebbek körében már nagyon alacsonnyá válik. De miért? Talán azért, mert a fiatalabbak jobban értenek a politikához? Talán okosabbak, mint a nagyszüleik? Természetesen nem. A válasz a médiahasználatban rejlik.

A fiatalok internetfogyasztók. A világképüket nem a hagyományos médiumok, tévék, rádiók, újságok formálják, hanem a világháló. A világháló pedig a legszabadabb médium. A hagyományos médiumokban az van, amit az azt irányító tulajdonos és a mögötte álló politikai erő megenged, az interneten meg minden fent van. A fiatalok így szabadon juthatnak információhoz, és ez alapján dönthetnek, míg az idősek nagy része ki vannak szolgáltatva a tévének, a rádiónak és újságjaiknak. Hozzájuk ezáltal a Jobbik alig jut el, és az a kevés is erősen torzított, lejáratott. Persze, hogy ezután nem is kíváncsiak ránk. Pedig én azt állítom, hogy ha az idősek is megkapnák ugyanazokat az információkat, mint a fiatalok, akkor a népszerűségünk ott is jelentősen megnőne.

Mit lehet tenni? Nyilván azt nem várhatjuk el, hogy hirtelen minden nagyi elkezd majd netezni. Azt is látni kell, hogy egy bizonyos korban az ember már amúgy is nehezen vált pártot. Aki többször szavazott már a Fideszre, MSZP-re, nagyon nehezen módosítja a véleményét. Egyetlen lehetőségünk van, hogy érdemi fordulatot érjünk el. Ez pedig, hogy ott lépünk, ahol tudunk. Vagyis a fiatalokon keresztül. Ugyanis sok fiatalnak sok nagyija van. Akkor adja magát, hogy nekik kell meggyőzni a saját nagyszüleiket.

Kedves jobbikos fiatalok! Itt van hát a feladat. Az elkövetkezendő időszakban kezdjétek el a nagyszüleitek szemét nyitogatni. Már akiét kell persze. Álljatok eléjük és mondjátok nekik azt: "Nagyi, amit látsz, hallasz, olvasol a Jobbikról, az mind hazugság. Gyere el egy fórumukra, vagy olvasd el az újságukat, ismerd meg a programjukat, és ne hagyd, hogy félrevezessenek. A Jobbik jót akar. Azt akarja, hogy ne kelljen elmennem ebből az országból. Nem fog neked 15. havi nyugdíjat ígérni, mert nem hazudozik, mint az összes többi, hogy kihasználjon és becsapjon Téged, de Neked is jót akar. És minden tisztességes embernek. Hogy a magyar embereknek munkája és biztonsága legyen, hogy büszkék lehessünk a hazánkra. A Jobbik az én pártom és nekem fontos, hogy ők nyerjenek. Nagyi! Adj nekik Te is egy lehetőséget! Értem és magadért!"

Kedves jobbikos fiatalok! Itt van hát a történelmi feladat. A választásokig mozgósítsátok a saját nagyszüleiteket. Mindenki hozzon magával annyi nagyit, amennyit csak tud! Bennetek van a remény!

Vona Gábor

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya