IT hírek
:: 2017. május 17. - 17:44
Fiatalság, hazaszeretet, szabolcsi virtus - Megyei összejövetelt tartott a Jobbik Ifjúsági Tagozat
 
A festői szépségű Tuzsér adott otthont az elmúlt hétvégén megrendezett, I. Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Jobbik IT találkozójának. A Tisza parti összejövetelre közel félszázan érkeztek a megye minden pontjáról, de meghívott vendégek is tiszteletüket tették: Adorján Béla a Jobbik megyei elnöke,Ferkovics Tibor Tuzsér polgármestere,továbbá Kiriák Klaudia az Ifjúsági Tagozat országos alelnöke. 
 
Az esemény 13:00 órakor vette kezdetét polgármesteri köszöntővel, amelyet Adorján Béla lelkesítő beszéde követett. A program ismertetése után Varga „Zsubi” Zsolt, az I. Nemzeti Ki-mit-tud döntősének tolmácsolásában Máté Péter Hazám című dalát hallgathatta a plénum, majd egy hamisítatlan szabolcsi babgulyással vendégelték meg jelenlévőket.
 
Mivel a közösségi nap fő célkitűzése az ismerkedés és a megyén belüli kapcsolatépítés volt, így a szervezők rengeteg humoros és kreatív feladattal, valamint játékkal készültek. A csapatok összeállításakor is ügyeltek a fentiekre, így a tagok véletlenszerűen, sorsolás alapján kerültek beosztásra, elősegítve, hogy minél közelebb kerülhessenek egymáshoz. 
A rendezvény egy zenés mulatsággal zárult,melyen profi lemezlovasunknak köszönhetően mindenki felhőtlenül szórakozhatott. 
 
 
Összességében elmondható, hogy nagyon jó hangulatban,remek emberek társaságában zajlott az I. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei IT találkozó,melyet a számos pozitív visszajelzés is megerősít. Köszönjük a résztvevőknek és a rendezvény támogatóinak,hogy egy ilyen felejthetetlen élménnyel gazdagították a megyei tagságot!
 
Bányai István
SZ-SZ-B megyei elnök, Jobbik Ifjúsági Tagozat

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya