IT hírek
:: 2017. május 11. - 20:39
Újfent bebizonyította alkalmatlanságát és gátlástalanságát a Fidelitas
 
K Ö Z L E M É N Y
 
Alig telt el néhány nap a Fidelitas bátor, hősies éjjeli matricázgatása és politikusok családtagjainak zaklatása után, ismét bizonyították, hogy anyapártjukhoz hasonlóan teljesen alkalmatlanok szerepkörükre és az ifjúság érdekeinek képviseletére.
 
Sajnálatosnak tartjuk, hogy a Fidesz utánpótlásszervezete odáig süllyedt, hogy idősebb Hegedűs Lóránt református püspök özvegyét, özv. Hegedűs Lórántnét inzultáltak azzal, hogy a menye, Hegedűs Lórántné a Jobbik országgyűlési képviselőjeként folyamatosan felhívja a kormányzat korrupt cselekedeteire a figyelmet.
 
Sokatmondó alkalmatlanságukról ugyanakkor az is, hogy a tegnap, Balassagyarmaton megtartott fidelitasos sajtótájékoztatón a szervezet megyei elnökségi tagja, valamint a salgótarjáni szervezet elnöke egy épkézláb mondatot nem tudott többek között arról sem elmondani, hogy a hetedik éve regnáló kormánypárt ifjúsági szervezeteként mit tettek a fiatalok érdekében.
 
Sajnáljuk, hogy az anyapártjuk által bábként mozgatott Fidelitas-tagok szabadidejüket ilyen tevékenységekre fordítják. Velük szemben a Jobbik Ifjúsági Tagozata következetesen képviseli az ifjúság érdekeit, s a Jobbikkal együtt küzd azért, hogy például ne külföldön kelljen keresniük a boldogulást, megfelelő lakhatási körülményekhez jussanak és kiszámítható, tervezhető legyen számukra a jövő Magyarországon. 
 
Benke Richárd, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos alenöke

Jobbikos hírek

A több éves hagyományhoz híven a Jobbik IT idén is képviseltette magát
A mostani koncepciótlan és rögtönzésekre épülő politika helyett kiszámíthat
Keveseknek kell bemutatni Kovács Tamást, kétszeres olimpiai bajnok bronzérm

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya