Jobbikos hírek
:: 2013. június 21. - 16:44
Földvédelmi Kerekasztalt hív össze a Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a földtörvény mai szavazását közjogilag érvénytelennek tartja. A Jobbik álláspontja szerint a köztársasági elnök ezek után nem írhatja alá a törvényt. A magyar föld hazai kézben tartása mellett elkötelezett nemzeti erő azt követeli, hogy csak egy valódi társadalmi vita után kerüljön a parlament elé a javaslat.

A földtörvény jelen változatát oligarchák és maffiacsaládok diktálták a kormánynak, így nem is lehet alkalmas arra, hogy a családi gazdálkodókat segítse – közölte Magyar Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője. A Jobbik szerint az előterjesztés a spekulánsok mellett a hangzatos ígéretek ellenére több mint 500 millió külföldit is rászabadít a magyar földre. Magyar Zoltán közleményében azt írta: a Jobbik a mai akcióval mindennél világosabban jelezte, hogy a földkérdésben nem ismer alkut.

A nemzeti párt minden eszközzel továbbra is azon fog dolgozni, hogy megvédje a termőföldet mint az egyik utolsó megmaradt nemzeti vagyont. Ennek a küzdelemnek a következő állomásaként június 25-re, keddre Földvédelmi Kerekasztalt hív össze. A megbeszélésre várnak minden a magyar földért aggódó civil szervezetet, gazdálkodót, a probléma megoldásában segíteni képes embert.

alfahir.hu

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya