IT hírek
:: 2016. március 30. - 23:19
Gyermekáldás - Országos kampány a gyermekvállalásért

Gyermekáldás kampány - Jobbik Ifjúsági TagozatA Jobbik Ifjúsági Tagozat Gyermekáldás kampánya 2016-ban is folytatódik. Többek között fiatalok újabb történeteit mutatjuk be, amelyekben kiderül, korunkbeli szülők nem féltek a kockázattól, hogy a megálmodott karriernek gátat szabhat egy hamar a szülőkre mosolygó kisgyermek. Ezeknek a bátor fiataloknak a példáival szeretnénk felhívni a magyar ifjúság figyelmét, hogy egy kisgyermek világra jövetelével nem érnek véget a lehetőségek, nem merülnek ki a fiatalság örömei, hiszen tulajdonképpen a teljes, boldog élet akkor veszi kezdetét, mikor a jelenkor szülöttjeire egy apró gyermek mosolyog vissza, aki az eljövendő kor tiszta szemeivel tekint szüleire. Ezért aztán – Reismann Irmát idézve – „Szeretnék írni rólad, kisfiam, / csillogó szép tündérmesét. / Csokorba kötni reményem, vágyam / és egyszer utadra szórni szét”.

Nemzeti érzelmű fiatalokként gondolataink legnagyobb részét hazánk helyzetének javítása, Magyarország jövőjének biztosítása teszi ki. Ezért is léptünk be a Jobbikba/ a Jobbik Ifjúsági Tagozatba, hogy energiánkat nemzetünkre fordítsuk, hogy olyan intézkedésekbe kezdjünk, amelyek a magyarság jólétét kivívhatják. Magyarország jövője azonban nem csupán gazdasági, igazságügyi, kissebség politikai és külpolitikai kérdéseken múlik, elvégre a múlt és a jelen vívmányai kárba vesznek, ha nem lesz olyan magyar a jövőkor Magyarországában, akik tovább vihetik a lángot, értékrendünket, céljainkat.

Konzervatív, keresztény erkölcsű fiatalokként jövőképünk elengedhetetlen részéhez tartozik a gyermekvállalás, amely a teljes, boldog élet nélkülözhetetlenségén kívül a leghatásosabb módja hazánk erősebbé tételének. 1981 óta Magyarország népessége folyamatosan csökken, ami részben a liberalizmus káros hatásainak rovására írható, s amely folyamat óriási katasztrófákhoz vezethet. A népességfogyás megszüntetésének érdekében gyermekvállalásra buzdítjuk a magyar fiatalokat. Egy kisgyermek nem vet véget a fiatalkornak, hiszen a kacagása egy örökké tartó új szerelem, a legdrágább, legcsodálatosabb ajándék; mindemellett lehetőség saját magunknak is, mert – ahogyan Rónay György írja – „Fiam, aki a világ / küszöbén állsz, a munkák és a harcok / szünetein magam elé képzelem néha tiszta arcod, / és eltűnődöm sorsodon, mely sorsom folytatása is, / és jóvátétel lesz talán azért, ami bennem csonka volt és hamis”.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya