Jobbikos hírek
:: 2013. január 18. - 17:11
Gyöngyösi Márton országjárásra indul

Gyöngyösi MártonAzóta, hogy tavaly november 26-án az országgyűlésben elhangzott Gyöngyösi Márton beszéde, és ismertté vált a Jobbik álláspontja a kettős állampolgárságú politikusokkal, illetve az ezzel összefüggő potenciális nemzetbiztonsági kockázatokkal kapcsolatosan, a Jobbik soha nem látott bel- és külföldi támadásoknak lett kitéve - olvasható a Jobbik közleményében.

A bel- és külföldön egyaránt erőtejesen jelen lévő, hatalmas lobbi- és zsarolópotenciált megtestesítő cionizmus minden erejét nyíltan bevetette, világméretű lejárató kampányt indított a Jobbik ellen, létrehozva itthon egy pillanat alatt a Fidesz–MSZP–LMP–DK politikai nagykoalíciót annak szinte a teljes médiát lefedő kommunikációs arzenálját is csatasorba állítva.

Jól mutatja Magyarország helyzetét és jelenlegi függőségének fokát az a kompenzálási spirál, amibe a szabadságharcos retorikát hangoztató Orbán-kormány az utóbbi időben lavírozta magát. A Jobbik meglátása szerint Lázár János megnyilatkozása a holokauszt-emlékévről, Budapest felajánlkozása mint a soron következő helyszíne a Zsidó Világkongresszus éves tanácskozásának, illetve az Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium konzultálása Köves Slomóval a Büntető Törvénykönyv módosításáról mind ebbe a sorba illeszthető.

A Jobbik ellen indult lejárató kampány elsődleges célja az volt, hogy a Jobbikot meghátrálásra kényszerítse, és visszahívja Gyöngyösi Mártont képviselőségéből, valamint a Külügyi Bizottság alelnöki tisztségéből. A Jobbik a nyomásnak természetesen nem engedett, hanem folytatja azon kampányát, amelynek révén a kettős állampolgársággal rendelkező országgyűlési képviselők és kormánytagok által potenciálisan okozott, nemzeti szuverenitásunkra is kihatással bíró kockázatokra hívja fel a figyelmet. Ráadásul a Gyöngyösi Márton elleni feljelentést is elutasította az ügyészség, illetve nemrég az ügyészség vizsgálata arra is fény derített, hogy az egy éve a The Jewish Chronicle angliai zsidó lapnak adott nyilatkozatát az újság meghamisította, ezzel támadva a Jobbikot és annak egy vezető politikusát.

A Jobbik kampányának részeként a párt országos elnöksége felkérte Gyöngyösi Mártont, hogy januártól tavaszig, március végéig bezárólag induljon országjárásra, jusson el mind a húsz megyébe, elsősorban megyeszékhelyekre, és tartson előadást a Jobbikot és személyét ért támadásokról, a Jobbik külpolitikájáról, külön összpontosítva a Jobbik erős és igaz Izrael-kritikájára. A képviselő a felkérést elvállalta, és már jövő héten megkezdi országjáró körútját, aminek első állomása Székesfehérvár lesz - zárul a közlemény.

barikad.hu

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya