Jobbikos hírek
:: 2013. január 26. - 13:21
Gyurcsánynak semmi köze a magyarsághoz!

Gyurcsány FerencRitka alkalom, amikor Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök egy-egy kijelentésén még megdöbbenünk, de most ismét megmutatta igazi énjét. A Demokratikus Koalíció vezetője a következőképp adott hangot a „rendkívül nagy magyarságtudatának”. Jogos békeszerződésnek nevezte a trianoni diktátumot és kijelentette, hogy „a határon túli nemzettestvéreinknek semmi köze a magyarsághoz, és ne is akarjanak beleszólni az ország belügyeibe”.

Tudatában vagyunk annak, hogy Ő egy igazi patrióta a „demokratikus” oldalon. Ha kell, akkor kiáll a cigánybűnözők mellett, ha kell, kiáll a hazánkat felvásárló cionisták mellett, de ha pedig érdeke éppen úgy kívánja, akkor 2004. december 5-i hazaárulása után szemrebbenés nélkül rúg bele ismét a külhoni magyarságba. 

A Jobbik Ifjúsági Tagozat vérlázítónak és elfogadhatatlannak tartja, hogy ma a csonka-Magyarországon büntetlenül tehet ilyen kijelentéseket egy közszereplő a nyilvánosság előtt. Ezúton szólítjuk fel a felelős (?) magyar kormányt, hogy legalább olyan vehemenciával határolódjon el szóban és írásban egy egész nemzetet gyalázó kijelentéstől, ahogy azt Gyöngyösi Márton esetében is „bátran” megtette.

A DK vezetősége ne lepődjön meg ezek után, hogy a rendezvényein nemzeti érzelmű fiatalok adnak hangot felháborodásuknak és mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy szabotálják az olyan eseményeket, amelyek a nyílt hazaárulásnak biztosítanak teret!  Gyurcsány Ferencnek személy szerint pedig azt üzenjük, ha nem képes elfogadni azt a tényt, hogy a fizikai országhatárok nem szabnak gátat az egységes magyar nemzeti tudatnak, akkor, saját szavaival élve: „El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni”.

 

Jobbik Budapesti Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya