IT hírek
:: 2015. május 28. - 13:53
Hagyományőrző nap és vásár Dorogon

A dorogi Jobbik és az IT közösen szervezte meg a május 24-én tartott IV.Hagyományőrző napot és vásárt, melyről a következőképpen számoltak be a helyi IT tagjai:

Pünkösdvasárnap, május 24-én tartotta a Jobbik Dorogi alapszervezete a IV. Hagyományőrző napot és vásárt, melynek szervezésében a Dorogi Ifjúsági Tagozat is oroszlánrészt vállalt. Az IT által szervezett programok is gerincét képezték a rendezvénynek. Az esemény előtti napokban komoly aggodalmat okozott az időjárás, félő volt, hogy a sok munkát az eső teszi tönkre, de az égiek kegyesek voltak, a reggeli borult égboltot egész napra a verőfényes napsütés váltotta fel. Elsőként Murányi Levente, 56-os forradalmár előadása nyitotta a napot, ahol a fiatalok egy élő történelemórán hallgathatták meg az akkori eseményeket.

A szintén az IT által szervezett „Így látom Dorogot” rajzversenyre nagyon szép munkák érkeztek, melyeket értékes díjakkal jutalmaztunk. A számtalan ingyenes gyerekprogram mellett IT sátrat is állítottunk, ahol az ifjúsági tagozat ajándéktárgyait és pólóit vásárolhatták meg a kilátogatók. Ez hatalmas sikert aratott, volt, aki ott a helyszínen öltötte magára az IT pólóját, majd büszkén viselve látogatta tovább a rendezvény által kínált programokat. A nap végére rengeteg jelentkező lett az Ifjúsági Tagozatba, míg mások érdeklődve tették fel kérdéseiket, komolyan elgondolkodva a belépésen. Jövőre még erősebb programmal készül majd az IT és reméljük az idei 1000-1500-as látogatói számot is felülmúlhatjuk.

 

Kovács Kristóf

Dorogi IT

Jobbikos hírek

A több éves hagyományhoz híven a Jobbik IT idén is képviseltette magát
A mostani koncepciótlan és rögtönzésekre épülő politika helyett kiszámíthat
Keveseknek kell bemutatni Kovács Tamást, kétszeres olimpiai bajnok bronzérm

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya