IT hírek
:: 2019. március 26. - 12:36
Harmadik alkalommal került sor a Jövő Ígéretei képzésre

A Jobbik Ifjúsági Tagozata kiemelkedően fontosnak tartja tagjai képzését. A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány szervezésében harmadik alkalommal került sor a "Jövő Ígéretei" képzésre, melyen szép számmal jelentek meg az érdeklődő fiatalok közösségünkből.

A közelgő EP és helyhatósági választások okán a képzésen  megismerhettük az Európai Unió működését, döntéshozatali folyamatát és az EU aktuálpolitikai helyzetét dr. Brenner Koloman és Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselők előadásainak segítségével, emellett különböző hasznos workshopokon vehettünk részt. 

A nap második felében Potocskáné Kőrösi Anita és Pintér Tamás országgyűlési képviselők előadásában mélyebb rálátást kaphattunk az önkormányzatok munkájáról és felelősségéről,  emellett megtudhattuk, hogy milyen a jó képviselő. 

 

A képzés záró részében Keresztesy Gergő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke és Lengyel Máté, a Jobbik nyíregyházi önkormányzati képviselője beszélt a kampány alatti módszerekről és képviselői tapasztalataikról és jó tanácsokkal láttak el minket a közelgő, sorsdöntő két választással kapcsolatban.

A Jövő Igéretei képzés a jövőben is folytatódni fog, újabb témákkal, gyakorlatokkal, mert tudás nélkül nem lehet Miénk a Jövő!

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya