IT hírek
:: 2014. november 14. - 09:46
Hazafias tüzeket vittünk

Gyakran éri az a vád a Jobbikot, hogy hatalomra kerülése esetén teljesen el lesz szigetelve nemzetközileg, így a sikere eleve kizárt. Ennek a gondolatnak a teljes cáfolatát élhették át azon Ifjúsági Tagozatosok, akik most kedden részt vettek Lengyelország fővárosában a Függetlenségi Meneten.

Minden évben ilyenkor megjelennek a svéd, a görög, az olasz, a francia, és még felsorolni is nehéz hány ország hazafiai, akik amellett, hogy kifejezik tiszteletüket a lengyel hazafiak múltbéli harcai előtt, hitet tesznek egy nemzetállamokon alapuló Európa gondolata mellett is.

Immáron sokadik éve hagyományosan az Ifjúsági Tagozat is részt vesz a felvonuláson és együtt menetel a többi ország hazafias ifjúságával és lengyel barátainkkal.

A rendezvény során többször alkalmunk nyílt együtt haladni zászlóinkkal és molinónkkal a HVIM kint lévő tagjaival is. Sajnos az esemény emelkedett hangulatát beárnyékolta a hazánkban is többször tapasztalt provokáció, de összességében egy nagyon lélekmelegítő, lelkesítő rendezvény volt, mely során bizonyosságot nyertünk a felől, hogy a nemzeti gondolattal nem vagyunk egyedül Európában!

 

Kálló Gergely

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya